Met weinig geld
leven in Gent

Zoekresultaten

Fill in all fields unless otherwise stated.


Groeiteam

Woodrow Wilsonplein 1
9000 Gent

Openingsuren

maandag: 9u - 13u
dinsdag: 16u - 19u
woensdag: 
11u - 15u

Toegankelijk

Diensten

Voor mensen met een migratieachtergrond Open ’s avonds Voor ouderen Voor kinderen WiFi PC met internet

Omschrijving

Het Groeiteam is er op verschillende plekken in de stad. Je kiest zelf waar je langs komt: op een locatie bij jou in de buurt of in het Stadskantoor.

In het Stadskantoor vind je alle dienstverlening van de stad onder één dak. Ook onze experten in kinderopvang, opvoeding, leerlingenbegeleiding en levenslang leren zijn er direct voor jou beschikbaar.

In het GROEITEAM Gent kan iedereen terecht met alle vragen rond opgroeien, opvoeden en leren: of het nu een vraag is over vrije tijd voor kinderen en jongeren tot 18 jaar, kinderopvang, ouderschap, gezinsondersteuning, onderwijsloopbaan, volwasseneducatie… de onthaal-expert van het GROEITEAM beluistert, verheldert en onderzoekt élke vraag of bezorgdheid en zoekt mee naar mogelijke antwoorden,  informatie of wegwijs.

Indien gewenst kan geschakeld worden naar een thema-expert rond opvoeden, opgroeien en leren (kinderopvang, opvoeding, onderwijs- en leerloopbaan en levenslang leren); deze thema-expert kan onmiddellijk of op afspraak een traject opstarten. De gehanteerde methode is afhankelijk van de casus en kan gaan over één of meerdere gesprek(ken), gecombineerd met onderzoek, begeleiding, inschakelen van een hulpverlenings-/zorgnetwerk, vertalen van de ondersteuningsbehoeften...

Je vindt deze dienst ook in volgende categorieën:

Praat erover Kinderen Werken & leren Ontspanning

Deel deze pagina

Fout gezien op deze pagina? Meld dit hier.